Zoek direct een bestemming:

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen per rubriek.

Rechts kunt u de verschillende rubrieken vinden.

Geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op, Klik hier.


Opstapplaats

Hoe laat moet ik aanwezig zijn bij de opstapplaats?

U dient minimaal 10 minuten vóór de aangegeven opstaptijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats. De touringcarchauffeur kan niet wachten, omdat er rekening gehouden moet worden met rijtijden en de overige passagiers. Mocht u er hoe dan ook niet in slagen en de touringcar hebben gemist, belt u dan meteen het noodnummer +31 (0)85 00 63 777. Let op: De reisorganisator is niet aansprakelijk voor het eventueel missen van de touringcar.

U ontvangt uw definitieve opstaptijd en -plaats in de week van vertrek per e-mail. Wij vragen u om uw e-mail en telefoon goed in de gaten te houden, dit in verband met eventuele wijzigingen van de opstaptijd- en of plaats. Raadpleeg hierom uw mail nogmaals op de dag van vertrek.

Waar kan ik parkeren bij de opstapplaats?

Bij het eigen vervoer naar en het parkeren bij de opstapplaats, geldt dat de planning en eventuele parkeerkosten altijd voor eigen risico en rekening zijn. Indien u vragen heeft over het parkeren bij een specifieke opstapplaats, neem dan contact met ons op, wij zullen met u meekijken naar de mogelijkheden. Echter beschikken wij niet over actuele informatie als waar de desbetreffende gemeente over beschikt, voor uitgebreidere en exacte informatie raden wij u aan contact op te nemen met de desbetreffende gemeente.

Heb ik recht op een vergoeding bij het wijzigen van de opstapplaats?

Bij een wijziging van de opstapplaats, vanuit de reisorganisatie, kunt u bij een meerdaagse reis aanspraak maken op een kilometervergoeding á €0,19 per kilometer met een maximum van €15,- per boeking. Deze kunt u na afloop van de reis per mail of telefonisch aanvragen.
Bij het eigen vervoer naar de opstapplaats, geldt dat de planning en eventuele parkeerkosten altijd voor eigen rekening en risico zijn.

Informatie

Bezoekadres klantenservice:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 9:00 - 17:00