Zoek direct een bestemming:

Groepsreizen

Offerte aanvragen

Bij Slangen Reizen bent u zeker van een veilig en comfortabel vervoer van uw groep.

Bent u op zoek naar een leuke groepsreis met de bus in Nederland of in het buitenland? Slangen Reizen is gespecialiseerd in het voordelig vervoeren van groepen door heel Europa. Alle reizen die op de website staan kunnen ook als groepsreis worden aangeboden. Het is mogelijk om een stedentrip of rondreis te maken naar bijv. Krakau, Barcelona, Wenen of elke ander gewenste bestemming. U kunt zelf bepalen waar u naar toe wilt. Wij kunnen samen een programma maken waarbij we de groep een fantastische tijd aanbieden.

Meerdaagse reizen
Goedkope meerdaagse stedentrips, wintersport, pretparken en zonvakanties het maakt niet uit, er is voor ieder wat wils. U kunt een eigen plan voorleggen of in samenwerking met Slangen Reizen een planning maken. Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Of het nu een weekend, midweek of een langere reis is, wij zorgen altijd voor een geschikte planning.

Onze vriendelijke touringcarchauffeurs staan klaar om van zowel de heen- als terugreis een onvergetelijke ervaring te maken.

Comfortabel vervoer
Schoon en veilig
Betrokkenheid
Goede contacten

Voor meer informatie hierover kunt u het offerteformulier invullen of contact met ons opnemen via:
Telefoonnummer: 085 00 63 700
Email: contact@slangenreizen.nl
Website: www.slangenreizen.nl

Dagtochten
Gaat u een dagje met een groep op pad? Dan verwijzen wij u graag door naar ons touringcarbedrijf, Slangen Touringcars. U wordt op gehaald op de afgesproken plaats met een luxe touringcar, waarmee u comfortabel reist naar de plaats van bestemming. Er wordt een groot en gevarieerd aanbod in dagtochten en stedentrips aangeboden.

Voor meer informatie hierover contact opnemen via:
Telefoonnummer: 045 544 44 44
Email: info@slangentouringcars.nl
Website: www.slangentouringcars.nl

Informatie

Bezoekadres klantenservice:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 9:00 - 17:00