Zoek direct een bestemming:

Tripper - 2 dagen Parijs

Deze reis boeken
v.a.
€ 140,00
| Deze reis is alleen te boeken met een geldige Tripper Voucher. Indien bij controle achteraf blijkt dat de code "onjuist" of "reeds gebruikt" is zullen wij de boeking omzetten naar een reguliere boeking.|

Wilt u met meerdere personen de reis boeken? Dan kunt u voor meerdere personen één boeking plaatsen. Hiervoor dient u het aantal personen aan te geven en de juiste persoongegevens + waardebonnummer in te vullen. Indien u meerdere losse boekingen maakt, dan neemt u het risico dat u niet samen in één bus reist. 

Macarons, baguettes, de Eiffeltoren, kunst en mode zijn typerend voor Parijs! De stad staat tevens bekend als één van de meest romantische steden ter wereld. De romantische sfeer in de stad is onder andere terug te vinden in de gezellige straatjes met terrasjes. Parijs heeft dan ook niet voor niets de bijnaam ‘stad van de liefde’.

Leuk is om een mooie wandeling te maken langs verschillende wereldberoemde bezienswaardigheden of een rondvaart over de rivier de Seine. Bewonder onder meer de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Notre Dam en het Louvre. Breng een bezoek aan de Schilderswijk Montmartre met haar bekende Place du Tetre en de nabij gelegen basiliek de Sacré -Coeur waar u de echte Parijse sfeer terugvind. 

In de periode rondom de Olympische Zomerspelen geldt er een extra toeslag van €20,- per persoon per nacht.  

Deze reis boeken
v.a.
€ 140,00

Informatie

2dagen Parijs Hotel

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 1 overnachting
 • 1 maal ontbijtbuffet
 • Toeristenbelasting
 • Stadsrondrit (onder voorbehoud)
 • 20 kg bagage per persoon

Deel deze trip


Hulp nodig?

085 00 63 700

085 00 63 700

 • ma-vr: 9:00 - 17:00

1Kies uw reisgezelschap

Persoon 1

Persoon 2

2Selecteer uw gewenste aankomstdatum

Geselecteerd
Beschikbaar
Gegarandeerd vertrek
Volgeboekt
Niet beschikbaar
 • do 25 jul.:De Olympische spelen vinden vanaf 26 juli tot en met 11 augustus plaats in Parijs. Wegens de voorbereidingen/organisatie zijn verschillende wegen in het centrum gesloten voor (bus)vervoer. Hierdoor kan het voorkomen dat de chauffeur moet afwijken van de afzetplaats(en) in het programma.
 • za 27 jul.:De Olympische spelen vinden vanaf 26 juli tot en met 11 augustus plaats in Parijs. Wegens de voorbereidingen/organisatie zijn verschillende wegen in het centrum gesloten voor (bus)vervoer. Hierdoor kan het voorkomen dat de chauffeur moet afwijken van de afzetplaats(en) in het programma.
 • za 3 aug.:De Olympische spelen vinden vanaf 26 juli tot en met 11 augustus plaats in Parijs. Wegens de voorbereidingen/organisatie zijn verschillende wegen in het centrum gesloten voor (bus)vervoer. Hierdoor kan het voorkomen dat de chauffeur moet afwijken van de afzetplaats(en) in het programma.
 • za 10 aug.:De Olympische spelen vinden vanaf 26 juli tot en met 11 augustus plaats in Parijs. Wegens de voorbereidingen/organisatie zijn verschillende wegen in het centrum gesloten voor (bus)vervoer. Hierdoor kan het voorkomen dat de chauffeur moet afwijken van de afzetplaats(en) in het programma.
 • ma 12 aug.:De Olympische spelen vinden vanaf 26 juli tot en met 11 augustus plaats in Parijs. Wegens de voorbereidingen/organisatie zijn verschillende wegen in het centrum gesloten voor (bus)vervoer. Hierdoor kan het voorkomen dat de chauffeur moet afwijken van de afzetplaats(en) in het programma.

3Waar wilt u opstappen?

Uw opstapplaats:   

Uw reis€ 292,50

Uw reis

Tripper - 2 dagen Parijs

Prijsoverzicht

Reissom reiziger 1 € 140,00
Reissom reiziger 2 € 140,00
SGR bijdrage € 5,00 p.p. € 10,00
Calamiteitenfonds € 2,50
Totale reissom € 292,50

Deel deze trip


Hulp nodig?

085 00 63 700

085 00 63 700

 • ma-vr: 9:00 - 17:00