Zoek direct een bestemming:

Dagtochten Tripper - Een Dagje Londen

Tripper - Een Dagje Londen

Deze reis boeken
v.a.
€ 99,50

| Deze reis is alleen te boeken met een geldige Tripper Voucher. Indien bij controle achteraf blijkt dat de code "onjuist" of "reeds gebruikt" is zullen wij de boeking omzetten naar een reguliere boeking.|

Wilt u met meerdere personen de reis boeken? Dan kunt u voor meerdere personen één boeking plaatsen. Hiervoor dient u het aantal personen aan te geven en de juiste persoongegevens + waardebonnummer in te vullen. Indien u meerdere losse boekingen maakt, dan neemt u het risico dat u niet samen in één bus reist.  
Londen is de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en alleen om deze reden al een bezoek waard. De typerende zwarte taxi’s, de wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen langs de weg en de gezellige Engelse pubs zijn typerend voor Londen en vormen de sfeer in deze wereldstad.

Deze prachtige stad biedt veel uitgebreide winkelmogelijkheden en telt meer dan 30.000 winkels waar shopliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De mooiste winkelstraten van London zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Vergeet daarnaast ook niet een bezoek te brengen aan Harrods, het meest indrukwekkende warenhuis van Londen.

Naast de talloze winkelmogelijkheden bevinden zich in de stad verschillende leuke wijkjes, historische bezienswaardigheden en schitterende parken. Breng onder meer een bezoek aan de Big Ben, maak een wandeling over de Tower Bridge en bekijk de mooiste kerk van Londen; de Westminster Abbey. Proef de lekkerste hapjes op de Borough Market, de oudste en de bekendste streetfood market van Londen.  Een andere indrukwekkende must see in de stad is Buckingham Palace met de daarbij behorende wisseling van de wacht. Leuk om te zien is ook Piccadilly Circus dat ook wel het Times square van Londen wordt genoemd. Op dit bekende plein is het altijd gezellig druk en ziet u overal enorme reclameborden met neonverlichting.

Boek deze reis met Slangen Reizen en geniet van alles wat Londen te bieden heeft! 

LET OP! Vanaf 1 oktober 2021 heeft u een geldig paspoort nodig voor te reizen naar Engeland.

Deze reis boeken
v.a.
€ 99,50

Informatie

1dag London

Inclusief

  • Korte stadsrondrit (onder voorbehoud)
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Deel deze trip


Hulp nodig?

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 9:00 - 17:00

1Kies uw reisgezelschap

Persoon 1

Persoon 2

2Selecteer uw gewenste aankomstdatum

Geselecteerd
Beschikbaar
Gegarandeerd vertrek
Volgeboekt
Niet beschikbaar
  • *) za 06 mei:Zaterdag 6 mei zal de kroning van Koning Charles III plaatsvinden.

3Waar wilt u opstappen?

Uw opstapplaats:   

Uw reis€ 215,50

Uw reis

Tripper - Een Dagje Londen

Prijsoverzicht

Reissom reiziger 1 € 99,50
Reissom reiziger 2 € 99,50
Brandstoftoeslag € 4,00
SGR bijdrage € 5,00 p.p. € 10,00
Calamiteitenfonds € 2,50
Totale reissom € 215,50

Deel deze trip


Hulp nodig?

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 9:00 - 17:00