Veilig en voorbereid op reis

Update 10-06-2021

Op dinsdag 11 mei 2021 heeft premier Rutte bekend gemaakt dat sommige bestemmingen open zullen gaan voor reizen. Per week bekijken wij welke wijzigingen er zijn en die worden in bovenstaande kaart gekenmerkt door de kleur oranje, geel of groen. Uiterlijk één week voor vertrek nemen wij contact op via de email of de reis wellicht doorgaat of geannuleerd wordt.

De reiziger is te allen tijde zelf verantwoordelijk om zich op de hoogte te stellen van actuele vereisten die de landen van vertrek en aankomst stellen. In het bijzonder inzake COVID-19 voor het tijdig beschikken van de juiste reisdocumenten en het voldoen aan de gestelde maatregelen in de landen. Wij adviseren hier bij de website nederlandwereldwijd.nl goed in de gaten te houden. Indien de reiziger niet over de juiste documenten beschikt of niet aan de vereiste maatregelen die de landen stellen van vertrek en aankomst houd, dan is de reiziger zelf verantwoordelijk voor alle kosten die daaruit voortkomen. U heeft geen recht op restitutie van de reissom.

Busreizen naar groene en gele landen
Momenteel voeren wij alleen busreizen uit naar bestemmingen code groen en geel en hanteren hierbij de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken (www.nederlandwereldwijd.nl). Voor ons is het belangrijk dat u veilig op reis kunt gaan.

Busreizen naar oranje en rode landen
Op dit moment zijn alle landen oranje gekleurd. Wanneer u op reis gaat en de bestemming is oranje of rood dan ontvangt u één week voor vertrek een email dat uw reis is geannuleerd en krijgt u de optie om een nieuwe datum te boeken of om het geld binnen 14 dagen terug te ontvangen.

Vragen over uw reis
Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw reis, vooral of deze reis wel of niet doorgaat. Wij zijn hierbij ook afhankelijk van de overheid en indien wij weten of een reis niet doorgaat laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Voor meer informatie bekijk onderstaand:

Informatie

Bezoekadres:
Patersplein 42
6351 EW Bocholtz

Tel: 085 00 63 700 (lokaal tarief)
Whatsapp: 06 - 3955 8044

e-mailadres

contact@slangenreizen.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief