Zoek direct een bestemming:

Tijdens de busreis

Tijdens de busreis

Tijdens de busreis moet u aan een aantal dingen denken.

Maatregelingen in de bus:
- Stap niet in wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft.
- Blijf bij het in- en uitstappen minstens op 1,5 meter afstand van elkaar en houd te allen tijde deze afstand tot de touringcarchauffeur.
- Bij het instappen bent u verplicht uw handen te desinfecteren.
- Houd u aan de richtlijnen en instructies. Indien u zich niet aan de richtlijnen houdt, dan zal de touringcarchauffeur u de toegang ontzeggen/herroepen.
- Loop niet in de touringcar, zodat u altijd zo ver mogelijk bij elkaar vandaan blijft. Het toilet van de touringcar blijft gesloten behoudens bij noodgevallen.
- Maak geen fysiek contact met de passagiers en de touringcarchauffeur.

Documenten
- U moet in het bezit zijn van een juist legitimatiebewijs.
- U heeft een gezondheidsverklaring bij zich. Deze verklaring moet elke reiziger, waaronder ook kinderen, altijd uitgeprint bij zich hebben tijdens de reis. De verklaring mag maximaal 24 uur oud zijn. U zult de gezondheidsverklaring uiterlijk één week voor vertrek per e-mail ontvangen.
- Voor sommige bestemmingen is een PCR test verplicht. Wij zullen hier tijdig over informeren.
- U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten

Testen voor terugreis

Vanaf 8 augustus moeten reizigers als ze terug komen uit een ’geel’ land en niet volledig gevaccineerd zijn of geen coronaherstelbewijs hebben een negatief testbewijs hebben voor de terugreis naar Nederland. De verplichte test moet in het bezochte land worden afgenomen. Een PCR-test mag maximaal 48 uur voor vertrek zijn afgenomen. Een antigeentest is ook toegestaan, maar die mag maximaal 24 uur voor vertrek naar Nederland zijn afgenomen.

Bekijk hier welke landen welke kleurcode hebben.
Bekijk hier per land waar u zicht kunt laten testen op uw vakantiebestemming.

Let op: Het kan voorkomen dat landen vragen voor een verplichte test of vaccinatiebewijs die u dient te laten zien bij winkels/bezienswaardigheden. Indien u test verloopt op bestemming dient u zelf te zorgen voor een nieuwe test. Slangen Reizen is hiervoor niet aansprakelijk.

Informatie

Bezoekadres:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 09:00 - 21:00
  • za: 09:00 - 17:00