Zoek direct een bestemming:

Maatregelen op de bestemming

Maatregelen op bestemming

Één week voor vertrek krijgt u van ons de documenten met de maatregelen van u bestemming. Controleer dit altijd nog voor vertrek of het actueel is op: nederlandwereldwijd.nl

Op alle bestemmingen worden een paar algemene maatregelen gehanteerd:
- Was vaak je handen
- Houd minimaal 1,5 meter afstand, op sommige bestemmingen is dit 2 meter
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Schud geen handen
- Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing
- Ga niet op reis indien u klachten heeft. Indien u klachten krijgt, wordt u helaas niet meer toegelaten in de bus voor de terugreis. U dient in dit geval op eigen gelegenheid en eigen kosten terug naar huis te reizen. Houdt er rekening mee dat u zich ook dient te houden aan de quarantaine regels van het desbetreffende land. Mocht u een reis- en /of annuleringsverzekering hebben afgesloten voor deze reis (of een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering hebben), kunt u de kosten wellicht verhalen op uw verzekering.
- Bekijk online welke maatregelen er per bestemming zijn. Indien u een PCR test nodig heeft dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor.

Negatieve test
Op vrijdag 18 juni 2021 is aangekondigd tijdens de persconferentie dat in de zomer de PCR of Antigeen test gratis zijn. U kunt zich tussen 1 juli en 31 augustus gratis laten testen als u naar een land gaat dat een coronabewijs of een negatieve testuitslag eist. Een afspraak maken kan vanaf 30 juni. Testen vóór 1 juli betaalt u zelf. Vanaf 1 juli kunt u getest worden bij aangesloten testlocaties. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Openingtijden bezienswaardigheden
Het kan zijn dat bezienswaardigheden gesloten zijn, andere openingstijden hanteren of dat u een tijdsblok moet reserveren. Houd dit goed in de gaten en bekijken op de website van een bepaald bezienswaardigheid of er beperkingen zijn.

Let op: De reiziger is te allen tijde zelf verantwoordelijk om zich op de hoogte te stellen van actuele vereisten die de landen van vertrek en aankomst stellen. In het bijzonder inzake COVID-19 voor het tijdig beschikken van de juiste reisdocumenten en het voldoen aan de gestelde maatregelen in de landen. Wij adviseren hier bij de website nederlandwereldwijd.nl goed in de gaten te houden. Indien de reiziger niet over de juiste documenten beschikt of niet aan de vereiste maatregelen die de landen stellen van vertrek en aankomst houd, dan is de reiziger zelf verantwoordelijk voor alle kosten die daaruit voortkomen. U heeft geen recht op restitutie van de reissom.

Informatie

Bezoekadres:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 09:00 - 21:00
  • za: 09:00 - 17:00