Zoek direct een bestemming:

Garantiepakket

Boek een busreis bij Slangen Reizen en ga met een gerust hart op weg met het Garantiepakket. Zo kunt u met het Garantiepakket tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos uw reis bij ons omboeken of het betaalde bedrag terug ontvangen in geval van annulering vanuit Slangen Reizen en/of in geval van een negatief reisadvies (code oranje/rood) wegens COVID-19. Dit is ook van toepassing indien u heeft betaald met een coronavoucher.

Geld terug garantie
Slangen Reizen garandeert dat, als het reisadvies binnen 14 dagen voor vertrek wegens COVID-19 op negatief reisadvies verandert (code oranje), u de (aan)betaling terug ontvangt*. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher. Deze voorwaarden zijn geldig voor boekingen die geplaatst zijn met een aankomstdatum in 2022.
*De eventuele SGR bijdrage á €5,- per persoon worden niet terugbetaald.

Geld terug garantie geldt niet indien:
- Er op de bestemming beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, avondklok of de sluiting van faciliteiten (uitgezonderd het hotel). Hier heeft Slangen Reizen geen invloed op. Er is dus géén sprake van een negatief reisadvies.
- U de reis zelf annuleert en er geen negatief reisadvies is, dan gelden altijd de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Gratis omruilgarantie
De situatie betreft het reisadvies verandert bijna elke dag, ook voor Slangen Reizen, en daarom willen wij het voor u zo flexibel mogelijk maken. Daarom mag u bij ons tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos omboeken, naar een ander moment of naar een andere bestemming.
Voorwaarden gratis omruilgarantie:
- Tot 14 dagen vóór vertrek kunt u gratis omboeken.
- Gratis omruilgarantie geldt voor boekingen geplaatst vanaf 1 maart 2021.
- De omruilgarantie is geldig voor alle busreizen met vertrek tot en met 31 december 2022.
- Niet geldig op vlieg- en autoreizen, hier gelden de algemene (annulerings)voorwaarden.
- De voorwaarden van de gratis omruilgarantie kunt u éénmalig toepassen. Bij een eventuele volgende wijziging bedragen de wijzigingskosten eenmalig €15,- per boeking.
- Indien de reissom hoger is bij de nieuwe boeking, dan dient u het verschil bij te betalen. Valt de reissom bij de nieuwe boeking lager uit, dan ontvangt u het verschil van ons retour in de vorm van een reischeque.
- Het is niet mogelijk gebruik te maken van de gratis omruilgarantie wanneer een vakantie reeds geannuleerd is.

Kosteloos wijzigen tot 1 week voor vertrek?
U kunt bij het maken van de boeking kiezen voor het Service Pakket, deze optie kost eenmalig €5,- per boeking. Hiermee kunt u tot één week voor vertrek kosteloos de vertrekdatum wijzigen en kosteloos passagiers gegevens wijzigen tot één dag voor vertrek.

Repatriëringsgarantie
Slangen Reizen monitort de situatie op de bestemmingen voortdurend en staat in contact met lokale verantwoordelijke instanties. Wij streven ernaar om u met een ontspannen gevoel mee op reis te laten gaan. Hierom garandeert Slangen Reizen u een veilige terugreis in geval van een calamiteit, een wijziging in het reisadvies van code groen of geel naar code oranje of rood, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Voorwaarden repatriëringsgarantie
- U heeft een busreis geboekt bij Slangen Reizen.
- Het reisadvies moet tijdens uw reis veranderen naar code oranje of rood.
- Wij proberen met iedereen rekening te houden, echter indien er een wijziging is omtrent het reisadvies, willen wij zo spoedig mogelijk repatriëren. De opstaptijd en/of -plaats zijn hierin niet bespreekbaar.
- Indien u de repatriëring (terugreis) mist, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar België/Nederland.
- De repatriëring (terugreis) geldt tot aan de opstapplaats waar wij u afzetten. Vanuit daar bent u zelf verantwoordelijk voor de terugreis naar huis.
- De repatriëringsgarantie is niet van toepassing indien er iemand overlijdt. Dit zal geregeld moeten worden via de eventuele reis- en annuleringsverzekering.
- Vliegreizen en autoreizen zijn uitgesloten van repatriëring, bij deze reizen dient u hier zelf zorg voor te dragen.

De voorwaarden kunnen worden aangepast indien er wijzigingen zijn vanuit de reisbranche. Slangen Reizen behoudt zich het recht om de aanbieding te beëindigen en/of voorwaarden, bepalingen of informatie te wijzigen.

Informatie

Bezoekadres klantenservice:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 9:00 - 21:00
  • za: 9:00 - 17:00