Coronavirus: Lees hier de laatste update en veelgestelde vragen rondom onze vakanties
';
';
';
';
';
';

Welkom bij SlangenReizen.nl zeer voordelige reizen

Ga mee met een van onze schitterende reizen. Indien u er even tussen uit wilt boek dan een van onze vele voordelige stedentrips naar bijvoorbeeld Parijs of Berlijn.

085 00 63 700 (Lokaal tarief)
Whatsapp: 06 - 3955 8044
  • maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Volg ons op Facebook en Instagram

Last Minutes

v.a.
€ 24,00

Last Minute - Een Dagje Brussel

Last Minute - Een Dagje Brusse...

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, het is ook de hoofdstad van Europa. Voor jong en oud is er...
v.a.
€ 139,95

Last Minute - 2 Dagen Londen

Last Minute - 2 Dagen Londen

Londen, een wereldstad die iedereen een keer bezocht moet hebben. De stad heeft zowel een historische kant met...
v.a.
€ 89,95

Last Minute - 2 Dagen Parijs

Last Minute - 2 Dagen Parijs

Macarons, baguettes, de Eiffeltoren, ‘stad van de liefde’, typisch Parijs! Al deze zaken worden in verband...

In de spotlight

5 Dagen Milaan

05-05-2021

Reis mee en ontdek één van de populairste steden van Italië: Milaan. Naast mode en design is er namelijk nog veel meer te beleven. Vanaf de Duomo heeft u een prachtig uitzicht over deze Italiaanse metropool. In Castello Sforzesco, een kasteel uit de 14e eeuw, zijn een aantal bekende stukken van de kunstcollectie van Michelangelo en Leonardo da Vinci te bewonderen. Geen liefhebbe...
5
dagen
Milaan
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

Een Dagje Berlijn

13-03-2021

De unieke stad Berlijn, die ooit verdeeld was in twee delen, is nu weer één bruisende stad. En wat voor een stad, Berlijn is een mengeling van oude historische architectuur en hippe hedendaagse wijken. De kunst- en shopliefhebbers zullen in deze unieke stad zeker niets te kort komen, er is voor ieder wat wils! Deze prachtstad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur, die ...
1
dag
Berlijn
v.a.
€ 44 ,95

4 Dagen Kopenhagen

26-04-2021

Kopenhagen, gelegen op het eiland Amager, is de hoofdstad van Denemarken. Deze levendige stad staat bekend om haar monumentale panden, het idyllische haventje Nyhavn met de kleurrijke huizen, de langste winkelstraat van Europa, kronkelige straatjes in de oude binnenstad, koninklijke paleizen en Tivoli, het familiepretpark in het centrum. Kortom: Kopenhagen is een charmante stad en perfect voor een...
4
dagen
Kopenhagen
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

5 Dagen Barcelona

17-03-2021

Barcelona is een veelzijdige en fascinerende stad waar u zich absoluut niet zult vervelen! Een levendige stad die bruist met veel sfeervolle tapasbarretjes, pittoreske straatjes en pleinen, indrukwekkende architectuur, eindeloze winkelstraten, schilderachtige wijken en natuurlijk haar kilometerslange strand. In deze metropool vindt u op elke hoek van de straat wel een indrukwekkend stukje architec...
5
dagen
Barcelona
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

4 Dagen Praag

18-03-2021

De stad Praag is een van de mooiste steden van Europa. Praag heeft dankzij haar schoonheid al vele bijnamen gekregen zoals bijvoorbeeld de gouden stad of de stad met honderd torens. Praag is al eeuwen oud en beschikt dan ook over veel geschiedenis. De stad wordt gekenmerkt door de vele binnenplaatsen, pleinen en oude steile steegjes. Het oude centrum van Praag bestaat uit vijf stadsdelen. Op de re...
4
dagen
Praag
Hotel
v.a.
€ 129 ,95

Een Dagje Disneyland® Paris

03-04-2021

Bezoek nu met onze schitterende busreis Disneyland® Paris; het leukste attractiepark van Europa. Maak kennis met de bekendste Disney helden als Mickey Mouse en Donald Duck en beleef de Disney magie. Ook helden als Woody en Buzz Lightyear uit de film Toy Story ontmoet u in het Walt Disney Studios® Park. Geniet en kijk uw ogen uit! Disneyland® Paris is dé plek waar k...
1
dag
Parijs
v.a.
€ 119 ,00

2 Dagen Parijs met 1 dag Disneyland® Paris

03-04-2021

Parijs is de stad van de liefde met een eeuwenoude geschiedenis en een prachtige architectuur. Cultuur en romantiek worden afgewisseld met moderne winkelstraten en vele bezienswaardigheden. Er is voor iedereen wel iets te doen. Deze stad moet u zeker u zeker een keer bezocht hebben. Bezoek Disneyland® Paris dé plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en ouderen zich weer kin...
2
dagen
Parijs
Hotel
v.a.
€ 179 ,95

4 Dagen Berlijn

18-03-2021

Bezoek nu met onze schitterende busreis Berlijn de prachtige hoofdstad van Duitsland. Gedurende onze busreis Berlijn beschikt u over voldoende tijd om de fantastische stad te verkennen. Een bezoek aan Slot Charlotteburg, de Postdammer Platz, de Gendarmenmarkt, het Rijksdaggebouw, de Berliner Dom en de Brandenburger Tor & Unter den Linden zijn zeker een bezoek waard. De prachtstad staat natuurl...
4
dagen
Berlijn
Hotel
v.a.
€ 149 ,95

Zoeken

Land


Aantal dagen


PeriodeNieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Reisbrochure 2020

Vraag onze papieren folder aan

Aanmelden voor nieuwsbrief?