Coronavirus: Lees hier de laatste update en veelgestelde vragen rondom onze vakanties

Kunnen wij u helpen?

085 00 63 700 Whatsapp: 085 00 63 700

Kunnen wij u helpen?

Last Minutes

v.a.
€ 179,95

Last Minute - 2 Dagen Parijs met 1 dag Disneyland® Paris

Last Minute - 2 Dagen Parijs m...

Disneyland® Paris is dé plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en ouderen het innerlijke kind weer...
v.a.
€ 89,95

Last Minute - 2 Dagen Parijs

Last Minute - 2 Dagen Parijs

Voor velen is Parijs het culturele hart van Europa. Door de charme van wijken als Montmartre en Le Marais,...

In de spotlight

5 Dagen Milaan

23-02-2022

In Milaan kunt u fantastisch shoppen, genieten van de Italiaanse keuken, geweldig uitgaan en dé laatste trends volgen op het gebied van design, kunst en architectuur.  Reis mee en ontdek één van de populairste steden van Italië: Milaan. De stad Milaan heeft vele bezienswaardigheden. Zo staan er indrukwekkende kerken zoals de bekende Dom van Milaan en vindt u in het ...
5
dagen
Milaan
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

Een Dagje Berlijn

05-02-2022

De unieke stad Berlijn, die ooit verdeeld was in twee delen, is nu weer één bruisende stad. En wat voor een stad, Berlijn is een mengeling van oude historische architectuur en hippe hedendaagse wijken. De kunst- en shopliefhebbers zullen in deze unieke stad zeker niets te kort komen, er is voor ieder wat wils! Deze prachtstad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur, die ...
1
dag
Berlijn
v.a.
€ 44 ,95

4 Dagen Kopenhagen

24-02-2022

Kopenhagen, gelegen op het eiland Amager, is de hoofdstad van Denemarken. Deze levendige stad staat bekend om haar monumentale panden, het idyllische haventje Nyhavn met de kleurrijke huizen, de langste winkelstraat van Europa, kronkelige straatjes in de oude binnenstad, koninklijke paleizen en Tivoli, het familiepretpark in het centrum. Kortom: Kopenhagen is een charmante stad en perfect voor een...
4
dagen
Kopenhagen
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

5 Dagen Barcelona

02-02-2022

Barcelona is een veelzijdige en fascinerende stad waar u zich absoluut niet zult vervelen! Een levendige stad die bruist met veel sfeervolle tapasbarretjes, pittoreske straatjes en pleinen, indrukwekkende architectuur, eindeloze winkelstraten, schilderachtige wijken en natuurlijk haar kilometerslange strand. In deze metropool vindt u op elke hoek van de straat wel een indrukwekkend stukje architec...
5
dagen
Barcelona
Hotel
v.a.
€ 189 ,95

4 Dagen Praag

03-02-2022

De stad Praag is een van de mooiste steden van Europa. Praag heeft dankzij haar schoonheid al vele bijnamen gekregen zoals bijvoorbeeld de gouden stad of de stad met honderd torens. Praag is al eeuwen oud en beschikt dan ook over veel geschiedenis. De stad wordt gekenmerkt door de vele binnenplaatsen, pleinen en oude steile steegjes. Het oude centrum van Praag bestaat uit vijf stadsdelen. Op de re...
4
dagen
Praag
Hotel
v.a.
€ 129 ,95

Een Dagje Disneyland® Paris

29-01-2022

Bezoek nu met onze schitterende busreis Disneyland® Paris; het leukste attractiepark van Europa. Maak kennis met de bekendste Disney helden zoals Mickey Mouse en Donald Duck en beleef de Disney magie. Ook helden als Woody en Buzz Lightyear uit de film Toy Story ontmoet u in het Walt Disney Studios® Park. Geniet en kijk uw ogen uit! Disneyland® Paris is dé plek waar...
1
dag
Parijs
v.a.
€ 129 ,00

2 Dagen Parijs met 1 dag Disneyland® Paris

29-01-2022

Disneyland® Paris is dé plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en ouderen het innerlijke kind weer in zich naar boven zullen halen. Beleef de fantastische attracties zoals de Space Mountain en The Tower of Terror, parades, shows en de leuke winkeltjes. Maak een babbeltje met een van de Disneyland® Paris figuren en maak een leuke foto. Eindeloos plezier...
2
dagen
Parijs
Hotel
v.a.
€ 179 ,95

4 Dagen Berlijn

03-02-2022

Bezoek nu met onze schitterende busreis Berlijn de prachtige hoofdstad van Duitsland. Gedurende onze busreis Berlijn beschikt u over voldoende tijd om de fantastische stad te verkennen. Een bezoek aan Slot Charlotteburg, de Postdammer Platz, de Gendarmenmarkt, het Rijksdaggebouw, de Berliner Dom en de Brandenburger Tor & Unter den Linden zijn zeker een bezoek waard. De prachtstad staat natuurl...
4
dagen
Berlijn
Hotel
v.a.
€ 149 ,95

Zoeken

Land


Aantal dagen


PeriodeNieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief