Slangen Reizen

Samen onderweg

Waar wilt u heen?

Algemene voorwaarden

Slangen International Travel AG verkoopt reizen over de hele wereld. Op alle boekingen die u maakt bij Slangen International Travel AG zijn algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer u een boeking maakt, betekent dit dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Slangen International Travel AG. Het is daarom ook belangrijk dat u de voorwaarden aandachtig leest voor het boeken van een vakantie.

Bedrijfsinformatie
Jouw Reisorganisator:
Slangen International Travel AG
Sonnhangweg 11
6205 Eich
Switzerland
UID: CHE-201.689.161
VAT: CHE-201.689.161 MwsT
Tel: +41 41 461 01 41
SGR Nummer: 3720
ANVR Nummer: 05494
E-mail: sit@slangeninternationaltravel.com

Uw klantenservice in Nederland
Slangen Service Center B.V.
Patersplein 42
6351 EW Bocholtz
0900- 10 10 104
contact@slangenreizen.nl
www.slangenreizen.nl
NL47RABO0310654998
RABONL2U

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Slangen International Travel AG is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
Slangen International Travel AG is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per boeking per max. 9 personen. Er is sprake van een uitkeringsvatbare situatie indien wij wij als gevolg van een calamiteit de reis (in redelijkheid) niet meer kunnen uitvoeren. Het is in dit geval de Calamiteitencommissie die bepaalt of een ongewone situatie moet worden beschouwd als een calamiteit.

Herroeping Slangen International Travel AG
Slangen International Travel AG kan, i.v.m. fouten in de berekening van de reissom of andere fouten, het aanbod herroepen binnen 24 uur (1 werkdag) na definitieve boeking bij reizen binnen Europa en de Middellandse Zeelanden en binnen 48 uur (2 werkdagen) bij reizen buiten Europa en de Middellandse Zeelanden. De reisovereenkomst komt hiermee te vervallen, wij doen in dit geval een nieuw aanbod, u bent niet verplicht hierop in te gaan.

Privacy
Voor het boeken van een reis hebben we u persoonlijke gegevens nodig. De gegevens die u aan ons verstrekt worden zorgvuldig opgeborgen met de modernste technieken. U kunt bij het maken van de boeking ervoor kiezen om lid te worden van de nieuwsbrief, hier zullen wij dan uw e-mailadres voor gebruiken.

Copyright
Copyright 2017 Slangen International Travel AG. Niets van de website, flyers of andere communicatiemiddelen van Slangen International Travel AG mag voor commerciële doeleinden worden overgenomen. Indien u gebruik wilt maken van content of foto’s dient u contact op te nemen met Slangen International Travel AG.

Informatie
De informatie over de voorzieningen en faciliteiten van de hotelaccommodaties wordt regelmatig bijgewerkt door onze aanbieders, desondanks kan het voorkomen dat in sommige gevallen de informatie niet volledig geactualiseerd is. Slangen International Travel AG kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Prijzen
Slangen International Travel AG werkt met variabele prijzen, dit heeft te maken met vraag en aanbod. De vermelde prijzen op het moment van boeken zijn afhankelijk van de op dat moment geldende prijzen bij de luchtmaatschappij.

De reissom is inclusief: De heen- en terugvlucht, verblijf in hotel of appartement, de luchthaventaksen die op de datum van boeking worden gehanteerd en de handbagage.

De reissom is exclusief: ruimbagage (dit kunt u bijboeken), kosten voor reispas, visum, inentingen en andere formaliteiten, transfer van de luchthaven van/naar het hotel (dit kunt u bijboeken);
Toeristenbelasting die ter plaatse betaald dient te worden;

Minderjarige reiziger
Door het maken van de boeking verklaart een minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouder(s) en/of voogd(en). U kunt deze toestemming schriftelijk aantonen via het hiervoor bestemde formulier. Meer informatie hierover vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Annuleren/wijzigen
Een reis kan uitsluitend schriftelijk en door de hoofdboeker geannuleerd worden. De kosten van een annulering bedragen 100%, ongeacht het aantal dagen voor vertrek. Wijzigen is na het definitief bevestigen van uw reis niet meer mogelijk.

Aansprakelijkheid ten aanzien van de persoonsgegevens
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van uw persoonsgegevens. Deze dienen, zoals in het paspoort vermeld, te worden ingevuld. Luchtvaartmaatschappijen hebben het recht u te weigeren indien de persoonsgegevens op uw ticket niet overeenkomen met de persoonsgegevens in uw reisdocument. Slangen International Travel AG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingskosten.

Betalen
Uw boeking wordt alleen geaccepteerd indien de betaling direct voldaan wordt via PayPal of iDeal. Na uw betaling ontvangt u uw definitieve boekingsbevestiging per e-mail.

Vakantieveiling
Indien u de vliegreis boekt middels een Vakantieveilingen voucher dan kan deze uitsluitend geboekt worden via de boekingslink welke u van Vakantieveilingen ontvangen heeft.
Helaas is het niet mogelijk een reguliere boeking naderhand te wijzigen in een Vakantieveilingen boeking.
Deze reis is alleen te boeken met een geldige VakantieVeilingen Voucher. Indien bij controle achteraf blijkt dat de code "onjuist" of "reeds gebruikt" is zullen wij de boeking omzetten naar een reguliere boeking en zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.

Reisdagen/vluchttijden
De reisduur wordt in hele dagen aangegeven. Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld op de eerste dag laat in de avond vertrekt en op de laatste dag weer vroeg op de dag terugreist.
Vluchttijden worden altijd vermeld onder voorbehoud en zijn onderhevig aan wijzigingen. De vluchttijden die bij het maken van de boeking en in uw boekingsbevestiging worden vermeld, kunnen veranderen tussen de boekingsdatum en de reisdatum. Het is uw eigen verantwoording om voor vertrek de vluchttijden op eventuele wijzigingen te controleren.

Reisdocument
U bent zelf verantwoordelijk voor het meebrengen van de juiste reisdocumenten. U dient altijd in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart.
Controleer daarom of:
- U uw reisdocument (paspoort of identiteitskaart) bij u heeft;
- Uw reisdocument nog geldig is en niet al eens is opgegeven als vermist.

Visum
Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Bent u houder van een Nederlands paspoort en wilt u weten of u een visum nodig heeft voor uw reis? Klik hier om te controleren of u een visum nodig heeft.

Seizoen
Het kan voorkomen dat bepaalde faciliteiten in het voor- en naseizoen niet of beperkt beschikbaar zijn, dit is afhankelijk van de bezetting in het hotel. Dit is ook van toepassing op winkels, restaurants en andere toeristische activiteiten in en om de omgeving van uw accommodatie.

Faciliteiten
Op de website vindt u een beschrijving van de faciliteiten die de hotels en appartementencomplexen aanbieden. Houdt er rekening mee dat het kan zijn dat een hotel een bepaalde faciliteit aan het renoveren is, waardoor u er geen gebruik van kunt maken.
U dient er rekening mee te houden dat het kan voorkomen dat u moet betalen voor een bepaalde faciliteit. Zo staat vermeld op de website dat u gebruik mag maken van de tennisvelden zonder te hoeven betalen, maar wanneer u in het hotel bent kan het voorkomen dat u hier alsnog voor moet betalen.

Ecotax
Balearen
De regionale regering van de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera) heeft een Ecotax ingevoerd om op deze manier het toerisme duurzaam te reguleren. Deze Ecotax moet ter plaatse aan de accommodatie voldaan worden, de kosten hiervoor variëren van €0,50 tot €2,00 euro per persoon per nacht, afhankelijk van de categorie van de geboekte accommodatie. Voor kinderen jonger dan 16 jaar is deze Ecotax niet van toepassing . Deze tax geldt voor alle personen vanaf 16 jaar en bij een verblijf van 9 dagen of langer geldt een korting van 50%.

Malta
De Maltese eilanden heffen een Ecotax, deze bedraagt €0,50 cent per persoon per dag met een maximum van €5,- voor het gehele verblijf. Voor kinderen jonger dan 18 jaar is deze Ecotax niet van toepassing. De belasting dient lokaal betaald te worden aan de accommodatie en maakt geen deel uit van de reisovereenkomst.

Verzekering
Op vakantie kunnen zich altijd problemen voordoen waar u zich niet op heeft voorbereid. Slangen International Travel AG raadt u aan om goed verzekerd mee op reis te gaan, wij werken hiervoor samen met Allianz Global Assistance.

Reisverzekering
Bij de voorbereiding van uw reis mag een goede verzekering niet ontbreken. De kortlopende reisverzekering die u afsluit bij Slangen International Travel AG beschikt over 24/7 beschikbaarheid, wereldwijd eigen alarmcentrale, hulpverleners die Nederlands praten en een snelle schadebehandeling bij verlies of diefstal.
Klik hier voor de polisvoorwaarden van de aflopende reisverzekering

Annuleringsverzekering
Het kan altijd voorkomen dat u onverhoopt niet meer kunt reizen vanwege omstandigheden. Met onze kortlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking.
Klik hier voor de polisvoorwaarden van de annuleringsverzekering

Accommodatie interieur
Op de website van Slangen International Travel AG vindt u een omschrijven van het hotel en de kamer. Wilt u liever een uitgebreide beschrijving dan kunt u op de website kijken van het desbetreffende hotel. De beschrijving van de accommodatie kan afwijken en is uitsluitend een voorbeeld. De kamers zijn vaker beperkt gevuld met een bankbed. In de keuken heeft u niet alle standaard materialen, denk hierbij aan een kaasschaaf of een rasp. Deze zult u niet vaak in de keuken niet vinden. De extra bedden of de bankbedden zijn vaak van mindere kwaliteit, mensen met een beperking dienen hier dan ook rekening mee te houden.
Slangen International Travel AG biedt een groot assortiment aan hotels en appartementen, deze kunnen bestaan uit meerdere gebouwen met verschillende verdiepingen. Het kan zijn dat er bij de omschrijving niet staat genoteerd dat er lift aanwezig is. Wilt u er zeker van zijn dat er een lift aanwezig is dan adviseren wij u om dit bij het desbetreffende hotel na te gaan.

Klacht
Wij doen er alles aan om de reizen naar behoren uit te voeren. Bent u ondanks niet tevreden over de uitvoering van uw reis of over onze service? Dan vernemen wij graag uw ervaringen om een passende oplossing te vinden. Een klacht dient u per post of per e-mail via reiservaring@slangenreizen.nl binnen 2 maanden na afloop van de reis kenbaar te maken. U ontvangt dan binnen 4 weken een antwoord.

Noodnummer
Het noodnummer van de reisorganisator is +31 (0)85 00 63 777. Dit nummer is uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen tijdens uw reis.

Informatie

Bezoekadres:
Patersplein 42
6351 EW Bocholtz

Tel: 085 00 63 700 (lokaal tarief)
Whatsapp: 06 - 3955 8044

e-mailadres

contact@slangenreizen.nl