Zoek direct een bestemming:

Vooraf aan de busreis

Vooraf aan de busreis

Voordat u op reis gaat moet u aan een aantal dingen denken:

Boeken
- Het is mogelijk om een boeking te maken op onze website. Wij adviseren u wel om voor €5,- het servicepakket toe te voegen. Met het servicepakket kunt u tot een week voor vertrek kosteloos de datum wijzigen en tot een dag voor vertrek kosteloos de gegevens van de hoofdboeker en/of medeboeker.
- Wij adviseren altijd om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, ongeacht de situatie. Niet elke verzekeringsmaatschappij is hetzelfde dus wij raden u aan goed van te voren te kijken wat de polisvoorwaarden zijn.

Voor vertrek
-
De reizen gaan weer door, mits er code geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s) van toepassing is. U vindt hier de landen waar vakantiereizen mogelijk zijn. Deze kleurcodes zijn onder voorbehoud van de wereldwijde ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Het kan dus zijn dat de overheid de maatregelen aanpast waardoor de reis toch niet door kan gaan. Wij houden de situatie goed in de gaten en volgen het advies op van de rijksoverheid, RIVM, SGR en ANVR. Indien de door u geboekte reis niet door kan gaan, dan laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten.
- Bij verkoudheidsklachten, verhoging, koorts of benauwdheid adviseren wij om niet op reis te gaan. Neem contact op met uw huisarts en met het Service center van Slangen Reizen.
- Om van en naar Nederland te reizen verplicht de overheid alle reizigers een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze verklaring moet elke reiziger, waaronder ook kinderen, altijd uitgeprint bij zich hebben tijdens de reis. De verklaring mag maximaal 24 uur oud zijn. U zult de gezondheidsverklaring uiterlijk één week voor vertrek per e-mail ontvangen.
- Bekijk online welke maatregelen er per bestemming zijn. Let op: U bent zelf verantwoordelijk om na te gaan welke reisbeperkingen er betrekking hebben op uw reis. Check daarom altijd de actuele reisadviezen op Nederlandwereldwijd.nl
- Testen: Indien u een PCR of antigeentest nodig heeft dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor.
- Boosterprik: het kan zijn dat u naast uw QR code een boosterprik moet halen om uw QR code geldig te houden. Het kan voorkomen dat u indien u geen boosterprik heeft dat u naast uw QR code nog een test moet doen in de vorm van een PCR of Antigeentest.

Wat kunt u verwachten van de reis
- Ook in deze periode zullen wij er voor zorgen dat u onbezorgd met ons op reis kunt. Hiervoor hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

Slangen Reizen
- De touringcarchauffeur zal vooraf beoordelen of reizigers geen coronaklachten hebben.
- De touringcar wordt na iedere rit minstens een half uur geventileerd.
- Bij het instappen is desinfectie aanwezig voor u handen.
- De plekken die veelvoudig aangeraakt worden, zoals de passagiersingang, handgrepen, bagagerekken, leuningen en hoofdsteunen worden tijdens de reis gedesinfecteerd.
- De airconditioning wordt wekelijks met antibacteriële spray gereinigd en de filters worden eens per week grondig schoongemaakt.
- Het toilet van de touringcar blijft gesloten behoudens bij noodgevallen. Er zullen extra tussenstops gemaakt worden voor toiletbezoek.

Reiziger
- Een mondkapje is verplicht tijdens het reizen. In de touringcar kunt u mondkapjes kopen voor €1,50 per stuk.
- Bij het instappen bent u verplicht uw handen te desinfecteren.
- Voor sommige bestemmingen is een PCR test verplicht. Wij zullen hier tijdig over informeren.
- U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten en u bent zelf verantwoordelijk om na te gaan welke reisbeperkingen er betrekking hebben op uw reis. Check daarom altijd de actuele reisadviezen op Nederlandwereldwijd.nl

Informatie

Bezoekadres:

Patersplein 42

6351 EW Bocholtz

contact@slangenreizen.nl

085 00 63 700

085 00 63 700

  • ma-vr: 09:00 - 21:00
  • za: 09:00 - 17:00