Coronavirus: Lees hier de laatste update en veelgestelde vragen rondom onze vakanties

Garantiepakket

Garantiepakket

Boek een busreis bij Slangen Reizen en ga met een gerust hart op weg met het Garantiepakket. Zo kunt u met het Garantiepakket tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos uw reis bij ons omboeken of het betaalde bedrag terug ontvangen in geval van annulering vanuit Slangen Reizen in geval van een negatief reisadvies (code oranje/rood) wegens COVID-19. Dit is ook van toepassing indien u heeft betaald met een coronavoucher.

Geld terug garantie
Slangen Reizen garandeert dat, als het reisadvies binnen 14 dagen voor vertrek wegens COVID-19 op negatief reisadvies verandert (code oranje), u de (aan)betaling terug ontvangt.* Ook als u betaald heeft met een voucher. Deze voorwaarden is geldig voor boekingen die geplaatst zijn vanaf 1 maart met een aankomstdatum tussen 1 mei 2021 en 31 december 2021.
* De eventuele SGR bijdrage á €5,- per persoon worden niet terugbetaald.

Geld terug garantie geldt niet indien:
- Er op de bestemming beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, avondklok of de sluiting van faciliteiten (uitgezonderd het hotel). Hier heeft Slangen Reizen geen invloed op. Er is dus géén sprake van een negatief reisadvies.
- U de reis zelf annuleert en er geen negatief reisadvies is, dan gelden altijd de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Voorbeeld:
U heeft een reis geboekt op 5 maart met aankomstdatum 11 december en er wordt 2 weken voor vertrek een negatief reisadvies afgegeven voor de desbetreffende bestemming, dan geldt de geld terug garantie.
Indien u 5 maart een boeking plaatst met aankomstdatum 26 april en er wordt een negatief reisadvies gegeven voor uw bestemming dan geldt de geld terug garantie niet! In dit geval is het mogelijk om een nieuwe aankomstdatum door te geven.

Gratis omruilgarantie
De situatie betreft het reisadvies verandert bijna elke dag, ook voor Slangen Reizen en daarom willen wij het voor u zo flexibel mogelijk maken. Daarom mag u bij ons tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos omboeken, naar een ander moment of naar een andere bestemming.
Voorwaarden gratis omruilgarantie:
- Tot 14 dagen vóór vertrek kunt u gratis omboeken.
- Gratis omruilgarantie geldt voor boekingen geplaatst vanaf 1 maart 2021.
- De omruilgarantie is geldig voor alle busreizen met vertrek vanaf 1 mei 2021 tot en met 31 december 2021.
- Niet geldig op vlieg- en autoreizen, hier gelden de algemene annuleringsvoorwaarden.
- De voorwaarden van de gratis omruilgarantie kunt u éénmalig toepassen. Bij een eventuele volgende wijziging bedragen de wijzigingskosten eenmalig €15,- per boeking.
- Indien de reissom hoger is bij de nieuwe boeking, dan dient u het verschil bij te betalen. Valt de reissom bij de nieuwe boeking lager uit, dan ontvangt u het verschil van ons retour in de vorm van een reischeque.
- Het is niet mogelijk gebruik te maken van de gratis omruilgarantie wanneer een vakantie reeds geannuleerd is.

Kosteloos wijzigen tot 1 week voor vertrek?
U kunt bij het maken van de boeking kiezen voor het Servicepakket, deze optie kost eenmalig €3,- per boeking. Hiermee kunt u tot één week voor vertrek kosteloos de vertrekdatum wijzigen en kosteloos passagiers gegevens wijzigen tot één dag voor vertrek.

Voorbeeld:
U heeft geboekt vóór 23 februari met aankomstdatum 15 mei. Dan geldt de omruilgarantie niet.
Indien u boekt op 6 maart (na 1 maart) met een aankomstdatum op 16 september dan kunt u tot 14 dagen vóór vertrek omboeken naar een andere datum of andere reis.

Repatriëringsgarantie
Slangen Reizen monitort de situatie op de bestemmingen voortdurend en staat in contact met lokale verantwoordelijke instanties. Wij streven ernaar om u met een ontspannen gevoel mee op reis te laten gaan. Hierom garandeert Slangen Reizen u een veilige terugreis in geval van een calamiteit, een wijziging in het reisadvies van code geel naar code oranje of rood, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Voorwaarden repatriëringsgarantie
- U heeft een busreis geboekt bij Slangen Reizen.
- Het reisadvies moet tijdens uw reis veranderen naar code oranje of rood.
- Wij proberen met iedereen rekening te houden, echter indien er een wijziging is omtrent het reisadvies, willen wij zo spoedig mogelijk repatriëren. De opstaptijd en/of -plaats zijn hierin niet bespreekbaar.
- Indien u de repatriëring (terugreis) mist, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar Nederland.
- De repatriëring (terugreis) geldt tot aan de opstapplaats waar wij u afzetten. Vanuit daar bent u zelf verantwoordelijk voor de terugreis naar huis.
- De repatriëringsgarantie is niet van toepassing indien er iemand overlijdt. Dit zal geregeld moeten worden via de eventuele reis- en annuleringsverzekering.
- Vliegreizen en autoreizen zijn uitgesloten van repatriëring, bij deze reizen dient u hier zelf zorg voor te dragen.

De voorwaarden kunnen worden aangepast indien er wijzigingen zijn vanuit de reisbranche. Slangen Reizen behoudt zich het recht om de aanbieding te beëindigen en/of voorwaarden, bepalingen of informatie te wijzigen.

Informatie

Bezoekadres:
Patersplein 42
6351 EW Bocholtz

Tel: 085 00 63 700 (lokaal tarief)
Whatsapp: 085 00 63 700

e-mailadres

contact@slangenreizen.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief