Coronavirus: Lees hier de laatste update en veelgestelde vragen rondom onze vakanties

Kunnen wij u helpen?

Filter

Landen

Aantal dagen
Vertrekperiode


Vertrekdatum


Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbriefCrazy Summer Deals

Boek nu een stedenreis voor vertrek in juli of augustus! Geniet van de heerlijke zon in Hyde Park in Londen, bezichtig de Berlijnse Muur of breng een bezoek aan Gaudí's kleurrijke Park Güell in Barcelona. Bekijk ons zeer voordelige aanbod vanaf €24,95 p.p. en word verliefd op deze wereldsteden. Tijdens uw citytrip laten onze chauffeurs u de mooiste plekjes van de stad zien tijdens de stadstour.
Altijd een opstapplaats bij u in omgeving, bij een meerdaagse reis overnacht u in een goed hotel en in de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet.

 

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Barcelona

Spanje - Barcelona

In de zomermaanden is het in Barcelona goed vertoeven. Heerlijk aan het strand met een cocktail, genieten van de zee of de historie van de Catalaanse stad ontdekken. Barcelona heeft veel beroemde bezienswaardigheden. Wandel of fiets door de straten en laat u verrassen door deze prachtige monumenten in de stijl van het modernisme.  Barcelona, een betoverende stad aan de Middellandse Zee, heeft all...
5
dagen
Barcelona
Hotel
v.a.
€ 189,95
v.a.
€ 189,95

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Barcelona

In de zomermaanden is het in Barcelona goed vertoeven. Heerlijk aan het strand met een cocktail, genieten van de zee of de historie van de Catalaanse stad ontdekken. Barcelona heeft veel beroemde bezi...

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Krakau

Polen - Krakau

Krakau is het mooist in de zomer. Over de stad schijnt een gouden gloed die de gebouwen extra uitstraling geven. Krakau is een van de oudste en gezelligste steden van Oost-Europa, met honderden kerken, bars en bijzondere architectuur. Wandel tijdens u bezoek naar Krakau over een de Rynek Glowny oftewel de grote markt en pik daar een van de vele terrasjes mee. Tijdens het hoogseizoen stapt u hier ...
5
dagen
Krakau
Hotel
v.a.
€ 189,95
v.a.
€ 189,95

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Krakau

Krakau is het mooist in de zomer. Over de stad schijnt een gouden gloed die de gebouwen extra uitstraling geven. Krakau is een van de oudste en gezelligste steden van Oost-Europa, met honderden kerken...

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Milaan

Italie - Milaan

In de zomer maanden is Milaan een van de mooiste steden van Europa. Geniet van de zonnestralen op het terras met een van de beste koffies van de wereld. Bekijk met eigen ogen één van de mysteries uit de Da Vinci Code. Net als in de rest van Italië stikt het in Milaan van de indrukwekkende kerken, maar Santa Maria delle Grazie is er één die u niet mag missen. Milaan is een van de bekendste mod...
5
dagen
Milaan
Hotel
v.a.
€ 189,95
v.a.
€ 189,95

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Milaan

In de zomer maanden is Milaan een van de mooiste steden van Europa. Geniet van de zonnestralen op het terras met een van de beste koffies van de wereld. Bekijk met eigen ogen één van de mysteries ui...

Crazy Summer Deal - 4 Dagen Kopenhagen

Denemarken - Kopenhagen

Kopenhagen, gelegen op het eiland Amager, is de hoofdstad van Denemarken. Deze levendige stad staat bekend om haar monumentale panden, het idyllische haventje Nyhavn met de kleurrijke huizen, de langste winkelstraat van Europa, kronkelige straatjes in de oude binnenstad, koninklijke paleizen en Tivoli, het familiepretpark in het centrum. Kortom: Kopenhagen is een charmante stad en perfect voor een...
4
dagen
Kopenhagen
Hotel
v.a.
€ 189,95
v.a.
€ 189,95

Crazy Summer Deal - 4 Dagen Kopenhagen

Kopenhagen, gelegen op het eiland Amager, is de hoofdstad van Denemarken. Deze levendige stad staat bekend om haar monumentale panden, het idyllische haventje Nyhavn met de kleurrijke huizen, de langs...

Crazy Summer Deal - 3 Dagen Londen

Engeland - London

In de zomer kunt genieten van alles wat Londen te bieden heeft. Ontsnap even aan de drukte van de stad en bezoek een van de vele parken tijdens uw stedentrip in het hart van Londen. Maak een mooie wandeling langs de bezienswaardig en vul de shoppingtas met leuke kleding op Oxford Street en Harrods. De typerende zwarte taxi`s, de wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen langs de weg en ...
3
dagen
London
Hotel
v.a.
€ 199,95
v.a.
€ 199,95

Crazy Summer Deal - 3 Dagen Londen

In de zomer kunt genieten van alles wat Londen te bieden heeft. Ontsnap even aan de drukte van de stad en bezoek een van de vele parken tijdens uw stedentrip in het hart van Londen. Maak een mooie wan...

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Boedapest

Hongarije - Boedapest

Boedapest is een veelzijdige stad waar u zowel het gedeelte Pest en Boeda gaat bezoeken. De naam van de stad komt van de twee stadsdelen die gescheiden worden door de Donau. Boedapest is een sfeervolle stad met tal aan bezienswaardigheden, zo maakt u een bezoek aan de Burcht van Boeda, de grote Boulevard, Het Parlement, Sint Stefanusbasiliek, het Heldenplein en Margaretha eiland. In de stad Budape...
5
dagen
Boedapest
Hotel
v.a.
€ 199,95
v.a.
€ 199,95

Crazy Summer Deal - 5 Dagen Boedapest

Boedapest is een veelzijdige stad waar u zowel het gedeelte Pest en Boeda gaat bezoeken. De naam van de stad komt van de twee stadsdelen die gescheiden worden door de Donau. Boedapest is een sfeervoll...